Н А К А З 19 червня 2013 Ужгород № 518 Про проведення ліцензійної експертизи трьох професій у Колочавському міжшкільному навчально-виробничому комбінаті

12.11.2013 08:40

 

 

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України 08.08.2007 № 1019 „Про ліцензування діяльності з надання освітніх послуг” (зі змінами), Положенням про експертну комісію та порядок проведення ліцензійної експертизи, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 24.12.2003 № 847, наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України 22.01.2013 № 43 „Щодо здійснення ліцензійної експертизи у сфері професійно-технічної освіти”, Положенням про Закарпатську регіональну експертну раду з питань ліцензування та атестації навчальних закладів, затвердженим розпорядженням голови Закарпатської облдержадміністрації від 04.04.2013 № 113, наказом департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації 15.04.2013 № 316 „Про фінансово-економічне обслуговування Закарпатської регіональної експертної ради з питань ліцензування та атестації навчальних закладів”

НАКАЗУЮ:

 Затвердити склад експертної комісії для проведення ліцензійної експертизи трьох професій у Колочавському міжшкільному навчально-виробничому комбінаті (далі – Колочавський МНВК) (додається).

Комісії здійснити 11 липня 2013 року у Колочавському МНВК ліцензійну експертизу трьох професій: водій автотранспортних засобів (категорія „В”), водій автотранспортних засобів (категорія „С1”), оператор комп’ютерного набору.

 Навчально-методичному центру ПТО у Закарпатській області (в.о. директора Слюсарєва О.В.) забезпечити реалізацію заходів організаційного характеру, пов’язаних із проведенням ліцензування Колочавського МНВК.

Додаток

 до наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту

 Закарпатської облдержадміністрації

19 червня 2013 №518

Склад експертної комісії

для проведення ліцензійної експертизи трьох професій

у Колочавському міжшкільному навчально-виробничому комбінаті

Голова комісії

 Білоус О.В. – директор Товариства з обмеженою відповідальністю „Закарпатський навчальний центр підготовки і перепідготовки кадрів”, член Закарпатської регіональної експертної ради з питань ліцензування та атестації навчальних закладів

 Члени комісії:

 Янчик М.М. – директор Міжгірського районного спортивно-технічного клубу Товариства сприяння обороні України, освіта середня спеціальна, технік-механік, обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів;

 Терпай В.М. – заступник директора з навчально-виробничої роботи вищого професійного училища № 3 м. Мукачево, освіта вища, інженер-системотехнік, викладач інформатики.